mandag 30. mai 2011

Wow! Point of no return!

Snakket så vidt med snekker-gutta i dag morges (alle fem var her og jobbet i dag). Ingen konkrete planer om å åpne taket, men hovedsakelig å rive det innenfra. Muligens åpne én meter for å inspisere festet til hoveddrageren.

Desto større ble overraskelsen da vi kom hjem fra jobb. Huset var jo mer eller mindre strippet! Her har virkelig gutta jobbet. Halve taket med takstein var borte. Innendørs hadde de forsynt seg grovt av både barnerom, loft, gang og gammelkjøkken – og da er det ikke mye igjen.

Her er det gått grundig til verks; revet og tatt bort mye av overflater og gulv for å få full oversikt over stendere mv.

Et stort skår i gleden er det jo at det er meldt masse regn i morgen. Puh, håper virkelig ikke dette værvarselet slår til. Men ser til min skrekk og gru at allerede nå kl 19 kommer de første dråpene.

Gutta har jobbet iherdig med å dekke til så godt som mulig, slik at ikke vann skal trenge inn. De har kjøpt flere presenninger for å kunne sikre huset på best mulig måte. Vi håper virkelig det holder.

Jeg som trodde vi allerede levde i kaos og rot, fikk virkelig en reality check. Dette var et av de øyeblikk da jeg følte et lite snev av anger….går det bare oppover herfra?

Nå er det bare å krysse fingrene for at regnet holder seg borte og håpe på en god natts søvn…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar