onsdag 27. april 2011

0 dager igjen = byggestart!

Dagen for oppstart er kommet! Husbonden var spent og rastløs. Husfruen litt mer avslappet. Husbonden hadde nok en forhåpning om at graverne skulle være på plass kl 0700 sharp, men måtte gå slukøret på jobb -  uten nyss av gravemaskin.... Ville de komme i løpet av dagen? Hvordan så hagen ut etter endt arbeidsdag? Mange spørsmål.....Da er det godt å ha gode naboer som kan holde oss informert om status på hjemmebane. En sms tikket inn på formiddagen da graverne kom og gjøv løs på oppgaven.

Dagens formål var å grave nok til å se grunnforholdene. Ingen store overraskelser heldigvis. Gravde til 1,80 m dybde og traff blåleire, slik det ser ut.

Vår byggetekniske rådgiver Westvang hos A-Consult kommer på befaring i morgen for å vurdere grunnforholdene og den videre framdriften.

I morgen rives trappa og det blir videre graving.
Malene lo godt da graveren presiserte at vi da ikke måtte glemme at trappa faktisk var bort, og understreket vi må bruke en annen utgang. Hun så det komiske i situasjonen...og håpet nok at det ikke blir henne som glemmer seg....

Nå er vi i gang!

Inngjerding slik at ingen barn blir fanget i det store sorte hullet.

1,8 m dybde, blåleiren skimtes i bunnen.


Ny solrik vårdag. Håper prosjektet får en like bra fortsettelse som oppstart.

Flere gjerder trengs etter hvert som det graves mer.
Elementer til gjerdene.
Siste kveld på trappa i solskinnet...mange gode minner...
Litt vemodig mer avskjed...



Alt personlig borte...ingen kilt, ringeklokke og arbeidsklær...
Posted by Picasa

1 kommentar: