torsdag 28. april 2011

Dag 2: Mer graving og riving - for store og små

Ny dag og nye muligheter. Det så jo så bra ut...trodde vi. Inntil vår byggtekniske ekspert kom og inspiserte grunnen. Den så ikke bra ut, mente han. Uff og uff. Var først spørsmål om å grave dypere, men graves det mye dypere enn eksisterende bygg, blir det problemer med vannoppsamling. Ja, ja. Så hva som skjer i morgen er ikke godt å si. Entreprenør Krogsbygg og byggteknisk ekspertise hos A-Consult får vel samtale om beste løsning. Det er visstnok snakk om bredere fundament som skal gi mer støtte til hele grunnmuren.

Gravemaskinkjøring for liten frøken
Dagens høydepunkt - i hvertfall for den yngste frøkna - var da hun fikk lov til å sitte i gravemaskinen og kjøre den helt på egen hånd. Utrolig stas, dog sittende på fanget til gravemaskinmannen som kunne gripe inn dersom iveren skulle ta overhånd.

Dessverre var mor på jobb, og far like fasinert som datter over gravemaskinkjøringen - så dette øyeblikket ble dessverre ikke foreviget. Tilgi det den som kan....!

Glimt fra et mer nakent hus. Trapp og inngangsparti er borte. Husfar har satt opp "byggetelt". Trappa som ble revet var bygd i god Linderud-stil, dvs. si meget solid. Ny maskin måtte hentes for å få fullført rivingen og pigget den opp.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar