onsdag 13. juli 2011

Tirsdag 12. Juli:
Günther på plass igjen. Heldigvis. Ryggproblemer skal man ikke kimse av. Så vi var glade for nok en dag med Dream Team. Vi gleder oss over hver dag vi får ha dem her. De jobber strukturert og grundig. Trenger ikke gå disse gutta etter i sømmene, nei.

I dag fortsatte de med utvendig kledning på gavlveggene. Det er mye tilpasninger så det blir en del pirkarbeid. De fikk også snekret vindkasse på vestsiden.

På østsiden måtte de bytte ut den ene vindskien, som de egentlig hadde et håp om å beholde. Men den var så råtten at den måtte byttes. Med Günthers presisjonsarbeid var ikke det noe problem.

Utpå ettermiddagen fikk vi besøk av en liten fugl. Han var tydelig ganske ny i denne verden og var ganske forvirret  da han prøvde å finne veien ut av stua, men samtidig veldig rolig. Husmor og jentene prøvde etter beste evne å fange den, men var redd for å skade den. Selvsagt kom husfar oss til unnsetning og fikk fanget den. Da den endelig skulle fly ut av verandadøra kom fuglemor og sammen fløy de tilbake til redet sitt. Det var et rørende og søtt syn og happy ending!

En yndig liten fugl kom på snarvisitt før han igjen ble lykkelig gjenforent med sin mor og fløy tilbake til redet.
Nok en filmkveld på jentene. Skal si ungdomsrommet er flittig i bruk. I dag skal  Cecilie ligge over. Hun tar over etter Hannah, så her går det slag i slag. Hver sin dag og hver sin tur.




Mandag 11. Juli:
Undret oss over at Günther ikke var her i otta. Ulikt deutsche pünktlichkeit. Dessverre viste det seg at han hadde store ryggsmerter som hadde kommet plutselig. Vanskelig å komme seg ut av senga og han måtte gjøre et forsøk på å komme seg til lege.

Med én mann på sykelista snekret Øystein videre i ensomhet. Men det går jo også smertefritt, selv om det blir en del løping opp og ned.

Han fikk snekret vindkasse på østsiden. Det var også noen justeringen med kledningen og vannbord som måtte foretas. Mye pirkarbeid og tilpasninger med andre ord.

Eldstejenta var i bakemodus og bakte sjokoladeboller. De smakte fortreffelig.



Søndag 10. juli
Selv om det er søndag og egentlig hviledag var Günther på plass også i dag. Han jobbet videre med detaljarbeid og vannbord rundt vinduene oppe på jentenes rom. Vi snakker fortsatt om mye pirkarbeid og tilpasninger. Men viktig at dette arbeidet gjøres riktig og nøyaktig.




Fredag 8. Juli:
Dream Team Øystein og Günther endelig på plass. Nå som alle vinduene er på plass er det ttfor gutta å gyve løs kledningen. Spennende å se hvor langt de kommer før de tar ferie. Hadde jo håpet på full ”tetting”, men ser ut til at det skal holde hardt.

Sjefen sjøl drar på ferie i dag og da må snekker-gutta ta hammeren i egen hånd…men det er ikke noe problem for disse gutta. Endelig ser det også ut til at værgudene er på vår side. Selv om det kommer noen små ubetydelig drypp og kanskje en og annen skur er det overveiende fint vær og opphold. Deilig med litt sommer-feeling.


Torsdag 7. Juli:
Juhu – skal si det ble fart på gutta. Etter at husmor hadde nok en delvis søvnløs natt og fratatt skjønnhetssøvnen tok gutta grep. Da vi kom hjem var ALLE vinduene på plass. Det var veldig bra. Og til stor glede for husmor.

Günther på plass igjen utpå dagen. Lenge mellom hver gang han er her nå, men nå skal han være her til gutta går ut i ferie. Det er vi glade for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar