tirsdag 9. august 2011

Honnør til Daniel og Krogsbygg


Nå har det vært stille på bloggen noen uker…Ferie, late dager og sommeridyll er årsaken til det. Men nå er det ingen unnskyldning lenger. Vi starter opp litt kort og konkret.

Snekker Günther har vært i gang vel en uke allerede, og nå på mandag var også snekker Øystein på plass.

I denne drøye uka har Günther jobbet videre med fasaden, snekret deler av taket til overbygget på inngangspartiet. I tillegg har han revet veggen på gammelkjøkkenet, og i går fikk de satt inn drager. Vi er veldig fornøyd med jobben Günther gjør. Han utfører et presisjonsarbeid man ikke finner maken til, og han står på fra tidlig morgen til kveld.

MEN, den aller største honnøren skal likevel Daniel Krogshave ha. Etter å hatt utfordringer med regnvann som kom inn både sist fredag og nå på søndag, måtte vi finne årsak og evt tiltak.

Både Daniel og vi har gjort oss tanker om tiltak og videre framdrift. Både i dag og i går hadde vi møter, der vi hadde en konstruktiv dialog. Og etter dagens møte må vi bare ta av oss hatten for ham.

Daniel Krogshave har all vår respekt og vi har kun lovord å si om ham. Alle gjør vi feil – ingen er feilfri. Men det finnes ikke den håndverker som har like mye yrkesstolthet og legger like mye ære i å utføre et godt håndverksmessig arbeid som ham. Daniel er service-minded og for ham er det alfa omega å gjøre oss som byggherre fornøyd. For oss som trolig må anses som en krevende og kompetent kunde, som vet nøyaktig hva vi vil, er dette takksigelser som strekker seg langt og lengre enn langt.

Takk Daniel for at du viser oss at vi tok det riktige valget ved å velge deg og Krogsbygg!

Gutta smilte da avtalen ble signert tidligere i vår
- og fortsatt gir vi all honnør til Daniel og Krogsbygg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar